Een wereldexpeditie maken in één dag kan vanaf 25 maart in het nieuwste themapark van Europa. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen neemt je mee op een reis door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte ontdekkingsreiziger ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

WILDLANDS is echt een werelds avontuur. De tocht door de jungle start in een overwoekerde tempelruïne waar honderden vlinders vrij rondvliegen waarna je wordt meegenomen in het verhaal van Jim: een vogelaar die met zijn vliegtuig is neergestort. Samen varen jullie per boot de Rimbula River af met diverse stroomversnellingen, volg je jungle trails en trekken jullie langs zwemmende olifanten.

De wereld van de savanne is heet en droog. Je begint in het Zonnepaleis en brengt een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Je mag ook mee op een trucksafari over de savanne.

In het poolgebied ga je mee op expeditie onder het 3 meter dikke pakijs met een speciaal onderzoeksvoertuig en beleef je een spectaculaire 4D/ride in de Arctic 1. Je ontmoet onder andere ijsberen, pinguïns en pelsrobben van heel dichtbij. Hier zie je het poolgebied in al zijn facetten.