Tweede Paasdag (22 april) Open dag Dormio Resort Maastricht

Bent u dol op vakantie en hoopt u graag meer rendement op uw spaargeld te ontvangen dan wat de banken momenteel bieden? Steek dan uw licht eens op tijdens de open dag in Dormio Resort Maastricht op maandag 22 april 2019 (Tweede Paasdag). Tijdens deze open dag heeft u de mogelijkheid om u te laten informeren over de aankoop van een luxe executive vakantievilla in het meest luxueuze vakantiepark van Zuid-Nederland. Met de aankoop van uw eigen vakantievilla combineert u zorgeloos genieten en verdienen in één.

Rust, ruimte en groen nabij centrum Maastricht

Dormio Resort Maastricht ligt op slecht tien fietsminuten van het centrum van de populaire Limburgse hoofdstad in een bosrijke omgeving, direct naast de golfbaan. Rust en ruimte voeren er de boventoon. Sinds 2016 is het resort in verschillende fasen verworden tot een luxe vakantiepark met 123 vakantiewoningen en 74 appartementen voor 2 tot 20 personen, een binnenzwembad, een resortshop, een grandcafé, een Food Court, een bakkerij, kinderentertainment (Mio-Kidsclub) en een fietsverhuur. In november 2018 opende Dormio Hotel De Prins van Oranje haar deuren aan de rand van het resort, waar het gerenommeerde restaurant Rantrée haar intrek heeft genomen op de bovenste verdieping. Het restaurant biedt een fenomenaal uitzicht over zowel Maastricht als België.

Luxe wellness in de tuin met jacuzzi, douche en buitenkeuken (optioneel)
Luxe wellness in de tuin met jacuzzi, douche en buitenkeuken (optioneel)

Bouw executive villa’s gestart

Op een apart gedeelte van het resort is inmiddels de vijfde bouwfase gestart van 36 executive villa’s voor 6 of 8 personen die het exclusieve karakter van Dormio Resort Maastricht extra benadrukken. Deze parels voor de stad Maastricht zijn uniek voor alle vakantieresorts in Nederland. De villa’s hebben een zeer royale woonkamer, een keuken met luxe apparatuur en drie of vier slaapkamers (afhankelijk van het type woning) met elk een badkamer. Via een metershoge glaspui aan de achterzijde van de villa komt er volop buitenlicht naar binnen en biedt de woning een schitterend uitzicht over het vele groen en/of het water op het resort. De riante tuin met tuinterras is ingericht op een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Deze executive villa’s zijn de kroon op deze toplocatie.

Inventaris Executive villa ‘City Chic’
Inventaris Executive villa ‘City Chic’

Verhuur en beheer van de villa’s

De eigenaar van een executive villa in Dormio Resort Maastricht kan zelf kiezen hoe hij deze wil gebruiken: privé, voor de verhuur, of combinatie hiervan. In geval van verhuur, verzorgt Dormio Holidays op professionele en zorgeloze wijze voor de verhuur van de villa, net zoals dat gebeurt voor de eigenaren van de overige ruim 200 vakantiewoningen en -appartementen in het resort.

170.000 overnachtingen in 2019

De vele gasten die Dormio Resort Maastricht reeds mocht ontvangen, waarderen de kwaliteit van de woningen, de faciliteiten en de gastvrijheid in Dormio Resort Maastricht in hoge mate, zo blijkt uit de cijfers op diverse boekingssites: 8.1 op Zoover, 8.5 op Booking.com en 8.0 op Tripadvisor. Voor 2019 is de verwachting dat er ruim 170.000 overnachtingen worden geboekt in Dormio Resort Maastricht. Het rendement op het verhuren van een woning ligt daarmee op 5% tot 6%. Daar kan geen bank tegenop!

Inventaris Executive villa ‘Touch of Glamour’
Inventaris Executive villa ‘Touch of Glamour’

Open dag executive villa’s Dormio Resort Maastricht

Tweede Paasdag (maandag 22 april)
Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Dormio Resort Maastricht
Het Wilhelmus 1
6216 GK Maastricht

Klik hier voor een sfeerimpressie van de Executive Villa’s in Dormio Resort Maastricht