Specialist op het gebied van wonen. In onze beide vestigingen in Friesland vind je een breed assortiment aan woonitems voor iedere woonstijl en ieder budget.

Familiebedrijf

Kapenga Wonen is een eigentijds, sterk familiebedrijf met vestigingen in Buitenpost en in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Al meer dan 80 jaar de specialist op het gebied van wonen. De familiege-schiedenis begint in 1934, met het ‘Bildtsch Meubelhuis’ in Sint Annaparochie. Het eerste pand van Kapenga Wonen opende in 1968 in Buitenpost, toen nog ‘Meubelshowroom Kapenga’, met ruim 800m2. In 10 jaar tijd was de winkel al uitgebreid tot 5000m2 en in 1990 had de winkel in Buitenpost een oppervlakte van 8000 m2. In 2015 opende een tweede vestiging van Kapenga Wonen in Leeu-warden met een oppervlakte 10.000m2. In 2017 kwam hier nog eens het dubbele aan oppervlakte bij. Hiermee werd het bestaande assortiment uitgebreid met woonmerken van de voormalig Woonboulevard aan de Voltastraat te Leeuwarden.

Voor iedere woonwens

Voor iedere stijl- en woontrend; of je nu van industrieel, vintage, modern, Scandinavisch of een klassiek interieur houdt, bij Kapenga Wonen vind je alles op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting en woondecoratie. Volop woonideeën en woonwinkelplezier bij Woonboulevard Ka-penga in Leeuwarden en Kapenga Wonen in Buitenpost, met onder andere banken, fauteuils, bedden, kasten, keukens, eetkamerstoelen, eetkamertafels, verlichting en woonaccessoires.

Kapenga Wonen Buitenpost

Op zoek naar persoonlijk woonadvies in een gezellige en gemoedelijke sfeer? Kom dan langs in onze hoofdvestiging in Buitenpost! Hier staat de koffie altijd voor je klaar! In Buitenpost doe je inspiratie op bij woonmerken als Henders & Hazel, XOOON, IN.HOUSE, Superkeukens, Comfort Suite, Lippe Wonen, Stressless en Auping. Hier vind je volop woonidee-en en shop je woonartikelen passend bij jouw woonstijl, smaak en wens. Kinderen kunnen zich vermaken in de ballenbak!

Woonboulevard Kapenga Wonen Leeuwarden

Bij Woonboulevard Kapenga vind je de mooiste woonwinkels onder één dak! Met topmerken als Topform, Bert Plantagie en House of Dutchz tot meer betaalbare merken als IN.HOUSE, Pronto Wonen en Profijt Meubel. Bekijk de nieuwste trends op het gebied van wonen en doe inspiratie op bij onze stijlhuisjes op het plein. Ook in Leeuwarden: vtwonen – ‘interieur ideeën, inspiratie en woonartikelen om mooi te wonen’. Persoonlijk interieuradvies? Op afspraak kun je bij ons terecht voor deskundig advies en handige tips waarmee je aan de slag kunt. Toe aan een nieuwe keuken? Onze deskundige keukenadviseurs bij Keukendepot en Superkeukens staan voor je klaar om je te helpen.
Op donderdag t/m zaterdag kun je terecht in onze lunchroom voor een kopje koffie/thee, gebak en een heerlijke lunch. Kinderen kunnen zich vermaken in de speelhoek (naast de lunchroom).
Adres: Balthasar Bekkerwei 1, 8914 BB Leeuwarden, telefoonnummer: 058 20 450 00.

Bekijk voor meer informatie over de woonmerken en assortiment van Kapenga Wonen op onze website: www.kapenga.nl. Op de hoogte blijven van de nieuwste wooncollecties, wooninspiratie en de woontrends? Volg ons op Facebook: @KapengaWonen.