Of je nu op zoek bent naar trendy accessoires, comfortabele meubels of zelfs een compleet nieuwe keuken, bij Home Center in Wolvega ben je aan het juiste adres. Hier vind je werkelijk alles op het gebied van woninginrichting onder één dak, bijeengebracht op een winkeloppervlakte ter grootte van maar liefst acht voetbalvelden! Shop de nieuwste collecties bij meer dan 200 bekende woonmerken, laat je inspireren door onze unieke vtwonen inspiratiehuizen – volledig ingericht volgens de laatste woontrends – óf kom langs voor deskundig interieuradvies!

Typisch Home Center

Met maar liefst 75.000m2 aan winkeloppervlakte mag Home Center zich met recht één van de grootste en mooiste woonwinkels van Nederland noemen. Eenmaal binnen ervaar je hoezeer Home Center verschilt van andere woonboulevards. Het belangrijkste is misschien wel dat we niet alleen meubels verkopen. Er is veel meer: van keukens tot badkamers, van sfeerhaarden tot parket, van woningtextiel tot kunststof kozijnen. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan woonaccessoires, waarmee je eindeloos kunt combineren en afwisselen. Met maar liefst 200 woonmerken vind je bij Home Center bovendien voor ieder wat wils: ongeacht je woonstijl en budget!

Gratis interieuradvies

Op zoek naar het interieur dat écht bij jou past, maar zie je door de bomen het bos niet meer of kom je er om andere redenen simpelweg niet uit? Ons professionele team van interieurstylisten zit voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Schuif aan voor gratis interieuradvies of maak een afspraak waarin jullie samen jouw woonwensen in kaart brengen en realiseren.

Een compleet dagje uit

Home Center biedt voor jong en oud een compleet dagje uit. Even bijkomen? Geniet van een kop koffie met gebak, een uitgebreide lunch of zelfs een heerlijke plate in onze Home Brasserie. Over parkeerkosten hoef je je geen zorgen te maken, dat is namelijk altijd gratis. Bovendien is er gedacht aan elektrische auto’s: opladen kan eenvoudig en gratis aan een van de 72 oplaadpunten op ons parkeerterrein. Kinderen vermaken zich in ons Kinderdorp: spring in de ballenbak, klim in de speeltoestellen, race in de autootjes, leef je uit achter de PlayStation of bekijk een filmpje in de bioscoop!

Kortom: beleef bij Home Center een dag om nooit te vergeten.

Kijk voor meer informatie op www.homecenter.nl