City of Dance

WIN KAARTEN – CITY OF DANCE kondigt de eerste namen van editie 2019 aan!

Met 200 artiesten verdeeld over 8 stages, onderscheidt het 3-daagse muzikale pretpark ‘City of Dance’ zich in 2019 als hét dancefestival van Zuidwest-Nederland. City of Dance vindt plaats van 19 t/m 21 juli 2019 op het festivalterrein Oude Veerseweg, Middelburg. Het programma is dit jaar breder dan ooit met namen als BIZZEY, JAY HARDWAY, FRENNA, FREQUENCERZ, TONY JUNIOR en SNOLLEBOLLEKES. Zo wordt ieder muziekgenre vertegenwoordigd en is er veel aandacht voor kunst en cultuur. De festivalbezoeker zal zich dit jaar wanen in een compleet verzorgde minivakantie aan de Zeeuwse Costa.

Het Dancefestival van zuidwest Nederland

City of Dance beantwoordt de vraag naar een volwaardig festival in het Zuidwesten van Nederland. Waar de ene bezoeker het hart kan ophalen tijdens de stomende hiphop, twerk, trap en housebeats van Bizzey, stampt de ander met hart en ziel de voeten in de grond tijdens een van de fenomenale sets van Frequencerz en Rebellion. Voor wat oer-Hollandse gezelligheid is een bezoekje aan Theatro een ware verademing. Voor de bezoekers die zelf een knap staaltje energie door de microfoon willen knallen is er karaoke in Sing-a-long-Shower!

Door de focus te leggen op een divers aanbod spreekt City of Dance een brede doelgroep aan en biedt het voor ieder wat wils. Voor een onvergetelijke sfeer moedigt de organisatie de bezoekers wederom aan om te komen stralen in prachtige outfits.

Brede programmering

De organisatie ziet een stijgende vraag naar kunst en cultuur onder festivalbezoekers uit de regio. Tijdens het festival kan de bezoeker naast het favoriete muziekgenre daarom genieten van een ruim cultureel aanbod. Denk hierbij aan extravagant straattheater, bijzondere ervaringen in de Garden of Senses en “Big showtime” bij Theatro.

Het neerzetten van een saamhorige sfeer onder deze brede doelgroep weet de organisatie organisch te doen. De bezoekers gaan iedere dag samen op ontdekkingsreis tussen de vele activiteiten die het festival te bieden heeft. Na een ontspannen chill-out bij de Shishalounge of in een mobiele bioscoop is er een ruim aanbod aan horeca waar de bezoekers weer kunnen opladen met luxe burgers, heerlijke ijsjes en een zonnig BBQ-aanbod.

Line Up

Met een breed scala aan muziekgenres verrast het festival met de beste Nederlandse en Internationale artiesten.

Een greep uit de line up:
FRENNA (live), JAY HARDWAY, BIZZEY (live), FREQUENCERZ, PARTYRAISER, DEETOX, TONY JUNIOR, SNOLLEBOLLEKES, JEBROER (live), PIG&DAN, RAMON TAPIA, STUK, FREDDY MOREIRA, BENNY RODRIGUES, JOSYLVIO (live), 2 BROTHERS ON THE 4th FLOOR, DEF RHYMZ, TRAFASSI, WIPNEUS & PIM, LA FUENTE en ROBERTO CAPUANO.

Wil jij kans maken op twee kaarten voor het City of Dance Festival op 19, 20 en 21 juli? Laat dan hier je gegevens achter + jouw motivatie waarom jij twee kaarten zou moeten winnen!

Met creatieve groet,
Het City of Dance team